Bel ons vandaag 020 - 486 07 01
Inloggen

Vennootschapsbelasting

Tijd om de aangifte van de vennootschapsbelasting in orde te maken? Maar ziet u er weer tegenop en wilt u het graag uitbesteden? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Bij ons administratiekantoor kunt u namelijk de vennootschapsbelasting aangifte uitbesteden.

Vennootschapsbelasting

Vennootschapsbelasting aangifte zelf uitvoeren

Als u als ondernemer zelf de aangifte van de vennootschapsbelasting wilt uitvoeren, kunt daardoor veel geld besparen. Maar u moet hiervoor wel goed op de hoogte zijn van alle regels. Het kan een ingewikkeld proces zijn en ook erg tijdrovend. Misschien ziet u er wel tegenop en is dat voor u de reden om de aangifte van de vennootschapsbelasting uit te besteden aan ons administratiekantoor.

Vennootschapsbelasting aangifte uitbesteden

Het uitbesteden van de aangifte van de vennootschapsbelasting geeft u veel meer rust en andere voordelen. Voor een vast bedrag kunt u de aangifte uitbesteden, heeft u er zelf geen zorgen meer over en kunt u de tijd die u er anders aan zou besteden, gebruiken om andere zaken binnen uw onderneming te regelen. Veel ondernemers maken de keuze om alle administratieve zaken uit te besteden, daar kunt u nu ook uw voordeel mee doen, wij zijn er voor u.

Vennootschapsbelasting attentiepunten

Het spreekt voor zich dat Cicek Administraties & Advies bij het opstellen van uw aangifte vennootschapsbelasting de geldende regelgeving in acht neemt. Belangrijke aandachtspunten zijn:

  • Bodemwaarde onroerend goed
  • Thincap regeling
  • Deelnemingsvrijstelling
  • Aftrekbeperking gemengde kosten

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op