Bel ons vandaag 020 - 486 07 01
Inloggen

Inkomstenbelasting

U heeft uw onderneming opgericht en ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel: de zaken kunnen beginnen. Natuurlijk gaat u bij voorkeur direct aan de slag met het werven van nieuwe klanten. Dat is prima, maar als u de eerste opdracht binnen haalt, zorg er dan voor dat ook uw administratie startklaar is!

Inkomstenbelasting

De juiste aangifte inkomstenbelasting indienen

Het is belangrijk de juiste aangifte inkomstenbelasting in te dienen. Met de juiste aangifte weet je namelijk zeker dat je niet te weinig belasting betaalt en later nog een naheffing krijgt. Ook weet je zeker dat je niet te veel belasting betaalt.

Geld besparen met Cicek Administraties & Advies

Veel ondernemers betalen onbewust te veel inkomstenbelasting. Dit komt omdat er bepaalde regelingen zijn om het bedrag aan belasting te verlagen, waar deze ondernemers onterecht geen gebruik van maken. Laat je jouw aangifte indienen door Cicek Administraties & Advies, dan kun je veel geld besparen. Wij weten namelijk precies welke regelingen jij kunt gebruiken en zetten deze graag op de juiste manier voor je in. Zo betaal je wat je moet betalen en geen cent te veel.

Inkomstenbelasting attentiepunten

Bij het samenstellen van uw aangifte inkomstenbelasting houdt Cicek Administraties & Advies rekening met de geldende regelgeving. Een aantal attentiepunten is:

  • Eigen Woning Reserve
  • Invorderingsvrijstelling
  • Reserveringsruimte voor lijfrente
  • Optimale verdeling gezamenlijke posten
  • Persoonsgebonden aftrek

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op