Bel ons vandaag 020 - 486 07 01
Inloggen

Loonbelasting

U heeft uw onderneming opgericht en ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel: de zaken kunnen beginnen. Natuurlijk gaat u bij voorkeur direct aan de slag met het werven van nieuwe klanten. Dat is prima, maar als u de eerste opdracht binnen haalt, zorg er dan voor dat ook uw administratie startklaar is!

Loonbelasting

Jouw loonbelasting uitbesteden aan een expert

Steeds meer bedrijven besteden hun belastingzaken uit aan een professioneel administratiekantoor. Dit is niet voor niets, want het uitbesteden van deze taken brengt diverse voordelen met zich mee. Besteed je jouw loonbelasting uit aan ons, dan weet je ten eerste zeker dat je niet te veel belasting betaalt. Daarnaast bespaar je veel tijd. Het berekenen van de belasting over het loon van jouw werknemers kost namelijk veel tijd. Wanneer wij uw salarisadministratie voor u verzorgen wordt na het verlonen van uw medewerk(st)er(s) de aangifte loonheffingen voor u samengesteld.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag door al jouw vragen te beantwoorden. Ook als je een afspraak wil maken met onze ons, kun je contact met ons opnemen.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op