Bel ons vandaag 020 - 486 07 01
Inloggen

Administratie

Uw administratie is essentieel voor uw organisatie. Veel ondernemers weten geen raad met deze werkzaamheden en laten de administratie vaak links liggen en zien er tegenop. Steeds meer MKB organisaties begrijpen dat ze veel geld en tijd kunnen besparen door Cicek Administraties & Advies in te schakelen.

Startende Ondernemer

Uw administratiekantoor?

Meer rendement Vanuit ons kantoor regelen wij uw administratie, jaarverslagen, aangifte IB en OB. Ook adviseren en ondersteunen wij u met het opstellen van uw ondernemingsplan en al uw belasting gerelateerde vragen en staan wij altijd voor u klaar met een kop koffie.

Voor ondernemers  Alle ondernemers zijn gebaat bij onze specialistische aanpak. Met onze ruime ervaring helpen wij uw doelen te realiseren.

Aantoonbaar resultaat Sinds 2004 voorzien wij  alle ondernemingen van klein tot groot van een passende administratieve oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij talloze ondernemers geholpen en begeleid  met hun start.

Persoonlijk U krijgt bij cicek administraties een vast contactpersoon. Deze persoonlijke benadering zorgt  ervoor dat u altijd terecht kunt met uw vragen.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op