Bel ons vandaag 020 - 486 07 01
Inloggen

Auto verzekering

Zit je als ondernemer veel op de weg? Dan weet je inmiddels ook dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Onderweg, of als je spullen aan het in- of uitladen bent. Als u een bedrijfsauto heeft, moet u een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WAM) afsluiten. Deze verzekering vergoedt de schade die u met uw auto aan anderen toebrengt.

Auto verzekering

Hoe kan ik me verzekeren?

Je auto of bestelbus verzeker je met een zakelijke autoverzekering. Minimaal met een WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid), dat is wettelijk verplicht.

Dan krijg je schade vergoed die jij met je voertuig aan anderen of andermans spullen toebrengt.

Schade door een aanrijding, maar ook als de lading losschiet tijdens het laden en lossen en schade veroorzaakt aan een andere auto. Of als je bijvoorbeeld met de laadkraan van je bestelbus een gebouw beschadigt.

Hoe verzeker ik de lading die ik vervoer?

Met een transportverzekering verzeker je alle spullen die je beroepsmatig in je bedrijfsauto vervoert. Dat kunnen de materialen en gereedschappen zijn die je bij je hebt om je beroep uit te oefenen. Of de producten die je ophaalt of bezorgt bij je klanten.

Je spullen zijn met een transportverzekering verzekerd tegen alle schade of verlies bij het in- en uitladen en tijdens het vervoer. Ook als je deze spullen door een beroepsvervoerder laat vervoeren.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op