Bel ons vandaag 020 - 486 07 01
Inloggen

RSS Belastingdienst

 • Belastingdienst verstuurt weer herinneringen en aanmaningen 21 juli 2020
  Tijdens de coronacrisis heeft de Belastingdienst hard gewerkt om zoveel mogelijk rekening te houden met burgers en bedrijven. Aan de ene kant door de fiscale ondersteuningsmaatregelen van het kabinet zo goed mogelijk uit te voeren. Aan de andere kant door het gewone werk soms anders aan te pakken. Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld en het […]
 • Pas op voor valse betaalverzoeken 15 juli 2020
  Criminelen proberen u te bedriegen met betaalverzoeken die zogenaamd van de Belastingdienst zijn. Zij doen dit via mails, sms-berichten, brieven en telefoontjes. Laat u niet misleiden!
 • Bijzonder uitstel van betaling vanwege coronacrisis: betalen nog niet nodig 10 juli 2020
  Hebt u bijzonder uitstel van betaling aangevraagd vanwege de coronacrisis? Dan hebt u dit waarschijnlijk gedaan voor een periode van 3 maanden. U kunt ervoor kiezen het bijzonder uitstel voor de uitgestelde belastingen te verlengen. Dit doet u snel en eenvoudig met een online formulier.
 • Brexit: overgangsperiode niet verlengd 2 juli 2020
  Het Verenigd Koninkrijk (VK) heeft de Europese Unie (EU) verlaten op 31 januari 2020. Op dit moment geldt een overgangsperiode tot en met 31 december 2020. Deze periode kan niet meer worden verlengd, het VK heeft besloten om geen uitstel aan te vragen. Voor burgers en bedrijven betekent dit een nieuwe relatie met het VK […]
 • 21% btw voor de levering van ligorthesen 1 juli 2020
  Een ligorthese is geen antidecubitusmatras of maatkorset. De levering hiervan wordt daarom belast met 21% btw.
 • Verschuiving termijnen meldplicht grensoverschrijdende constructies (Mandatory Disclosure/DAC6) 26 juni 2020
  De meldplicht voor grensoverschrijdende constructies (Mandatory Disclosure/DAC6) zal vanwege de gevolgen van de coronapandemie op 1 januari 2021 ingaan.